Om os

Om os

Vi er to hjemvendte birkerødder, Sandra og Frederik, der står bag Byens Deli. Siden vi flyttede tilbage til Birkerød, har vi manglet et sted, hvor man kan købe et veltilberedt aftensmåltid og få en ”rigtig” burger med hjemmelavet sylt og mayo, god ost og en ordentlig grillet bøf.                                                                              

 

Frederik stod bag Kødbyens Deli, som 3 år i træk blev nomineret til Politikens ”I byen” pris for ”Bedste take away”.

Kødbyens Deli’s burgere var berømte og berygtede, så i dag er vores burgere en videreudvikling fra Kødbyen.

 

Vores koncept

Byens Deli er en ægte deli med hjemmelavede lækkerier af de allerbedste råvarer. Vores fokus er kvalitet og smag og alt er lavet fra bunden. Vi bruger fortrinsvis danske råvarer og al vores emballage er 100% plantebaseret og bionedbrydeligt.

Det er vigtigt for os, at Byens Deli er en personlig og hyggelig deli, hvor du bliver budt velkommen med et smil og hvor der altid er spændende produkter på hylderne.

På menuen har vi 5 forskellige burgere, fish n chips, grill kylling, butter chicken, desserter, dips, vores livretter og salater.

På vores hylder finder du nogle af vores yndlingsprodukter; Den bedste økologiske olivenolie, artistokcreme, økologiske stenfri grønne oliven, økologiske Go Pure chips og meget andet.

Da vi ligger på Birkerød station, finder du i Delien i Birkerød også ”kioskvarer” såsom tyggegummi, chokolade, snickers, raw bites og andre barer.

Vores drikkevarer er fra de bedste danske producenter. Vi har blandt andet sodavand og øl fra Hancock og alkoholfrie/reduceret øl fra Teedawn.

 

Burgere

Vi har taget udgangspunkt i de berømte burgerne fra Kødbyens Deli. Ud over den ” klassiske” Deli Burger og vores kendte Spicy Burger, har vi også en Kylling Burger med frisk plukket kylling, burger til de små, Klassisk burger  og en  Vegetar Burger.

Vi flammegriller bøffen, så den får den smag, som en rigtig burger skal have. Alt det der ellers er i burgerne er selvfølgelig hjemmelavet. 

Livretter

Med hverdagens livretter får du det, vi ved, du allerbedst kan lide!Livretterne er lige til at tage med hjem, og vi skifter løbende ud i retterne efter sæsonens råvarer. Hver uge kommer der nye livretter på hylderne. Vi genbruger vores glas, og derfor koster dit glas første gang du køber det  + 10 kr. så når du første gang køber en livret, koster den 135 kr. Når du næste gang medbringer dit glas og skal have en ny livret, koster den 125 kr.

På hylderne finder du fx:  Kylling i Karry, Chili con carne, Vegansk Bolognese, Braiserede Svinekæber, Boeuf Stroganoff, Paprikagryde med braiseret svinekød, Daal, Bolognese og Boeuf Bourgignon.

Bæredygtighed

Vi er meget optaget af bæredygtighed. Al vores er emballage 100% plantebaseret og bionedbrydeligt og vi samarbejder med Daka ReFood, som indsamler og genanvender madaffald og brugt stege- og fritureolie. Vores brugte stegefedt og fritureolie genanvendes som anden generations biodiesel, hvilket er en grøn erstatning for de fossile brændstoffer. Vi fører kun drikkevarer på genbrugsglas og alle vores livretter kommer på glas. Vi har postevand på karton lavet af træer fra bæredygtigt drevet skov, hvor der tages hensyn til natur, miljø og mennesker.

Vi glæder os meget til at byde dig og din familie velkommen i hele byens Deli!

Deli kram fra
Sandra og Frederik

Scroll to Top